DESCENS DE BARRANCS

descens de barrancos
Descens de barrancs

Benvingut a BARRANKISME: escola de barranquisme. 

Barranquisme (també conegut com Canyoning - descens de canons) consisteix a seguir un curs d'un riu de muntanya en aigües totalment naturals, és una aventura a l'aire lliure, diferents ressalts ens faran utilitzar una varietat de tècniques que poden incloure activitats com la caminar, grimpar, saltar, rapelar, lliscar per les pendents naturals o la natació en aigües braves.

Amb l'experiència dels nostres guies sempre titulats, acompanyat amb el millor material per realitzar la seva activitat, un ambient agradable, divertit i grans paisatges de gran bellesa, vostè experimentarà moments inoblidables.
D'acord als seus desitjos, la seva pròpia experiència i exigència, podeu seleccionar el descens de barrancs ideal, entre els diversos i espectaculars itineraris graduals que tenim als Pirineus.

barranquismo
Barranquisme
El convidem a provar el Barrankisme als Pirineus de Lleida i arribar a poder explorar els costats ocults dels Pirineus.

Informeu-vos dels cursos de formació també disponibles que pots realitzar amb Barrankisme: Iniciació, clínics específics, Auto socors, Aigües vives, Prevenció & actuació en els accidents, primers auxilis en descens de barrancs, Preparació proves accés a tècnic esportiu ...

Si vols viure una autèntica, extrema i única aventura salvatge, uneix-t'hi!!